Onafhankelijk Herbalife Member

Gepubliceerd jul. 12, 21
3 min read

Herbalife Bestellen

Tussendoor at ik wat tomaatjes, worteltjes en stiekem ook een stukje chocola (maar dat doe ik altijd, ook als ik wel normaal ontbijt). Na een week ging ik toch nog even uitzoeken hoeveel er nou eigenlijk in die maatschep past, en toen bleek dat er 2 scheppen in moesten. Herbalife producten. Had ik de hele week met 1 schep zitten shaken. gezond ontbijt herbalife.

In het weekend verving ik alleen het ontbijt voor een shake - Herbalife nutrition. Ik hou echt te veel van eten, 2 shakes per dag wil ik echt niet elke dag. Week 2 besloot ik het nog een weekje de kans te geven met 2 shakes per dag. Deze keer met de juiste hoeveelheid poeder.

De shake was opeens een stuk dikker, en hij smaakte meteen een stuk chemischer en poederiger. Geen succes voor mij. Die middag probeerde ik het met water, maar dat was echt niet lekker. Herbalife online. Na even uitproberen ontdekte ik dat 100 ml water, 150 ml Optimel, 2 scheppen Formula 1 en anderhalve schep Formula 3 voor mij de beste combinatie maakten.

Herbalife PannenkoekenHerbalife Review En Ervaringen

Op de startdag woog ik 59,8 kg en na ruim een week shaken woog ik…. 59,9 kg. Hm, niet helemaal de bedoeling! Zou mijn vetpercentage dan misschien gezakt zijn? Ik controleerde dat ook nog een keer, maar ook daar geen verschil (Herbalife online). Omdat ik geen boodschappen in huis had om normaal te lunchen, maakte ik de werkweek af met 2 shakes per dag. herbalife coach.

Herbalife Bestellen - Tot 42% Korting - Onafhankelijk Herbalife

Herbalife ReviewsHerbalife Producten - Goedkoop Bestellen Van Herbalife

De toch wel chemische smaak begon me echt tegen te staan. Ik bleef maar honger houden en merkte dat ik veel meer behoefte had om te snoepen en dat deed ik dan ook meer dan anders. Ook had ik ontzettend veel behoefte aan hartig (Herbalife ervaringen). Als ik thuiskwam uit mijn werk kon ik me daardoor een paar keer niet bedwingen om een graai te doen in een zak chips.

Herbalife Kopen Met Meer Dan 40% Korting! Snelle ServiceHerbalife Bestellen Een Goed Idee?
Onafhankelijk Herbalife MemberHerbalife 24

Na een weekend lekker (veel) eten en drinken, ging ik op hoop van zegen weer op de weegschaal staan. 59,3 kg. Huh? Natuurlijk is dat ook gewoon een momentopname, soms zit er wel 2 kilo verschil in als ik me 2 dagen achter elkaar weeg. Maar het was voor mij wel de druppel om te stoppen met de shakes.

Dus vandaag zit ik weer achter mijn bureau met een bakje griekse yoghurt met havermout en bessen als ontbijt, en voor vanmiddag staat er een bulgursalade in de koelkast met rode bietjes, wortel, komkommer en paprika en een sausje van griekse yoghurt en pesto (Herbalife shake). Nu al zin in! Nee, dit is echt niet aan mij besteed - herbalife pannenkoeken.Ik had geen extra energie en ik miste het kauwen gewoon zo erg. Verder hou ik echt van hartig eten en ga dat echt missen als ik 2x per dag iets zoets moet drinken. Ik had gehoopt dat door de toegevoegde vezels mijn stoelgang wat zou verbeteren, maar dat gebeurde ook niet.

Online Herbalife-producten Kopen

Je moet dan wel tegen de honger kunnen, en tegen het niet kunnen kauwen. Maar een normaal ontbijt zou je volgens mij prima rond de 250 kcal kunnen houden, dan maakt zo’n shake geen verschil - gezond ontbijt herbalife. En een lunch ook, met verse groenten, een eitje en eventueel wat hüttenkäse of rijst erbij heb je denk ik echt een betere lunch dan een beker shake - Herbalife shakes.

Meer van Leefstijl

Navigation

Home

Latest Posts

6 Benodigdheden Voor Thuis Fitness

Published Nov 16, 21
6 min read

Top 10 Best Verkochte Loopbanden

Published Nov 12, 21
6 min read